Information


Att tänka på innan man ska tatuera/pierca sig:

Att vara frisk från förkylning och feber och ha ätit bra under dagen.
Att inte vara påverkad av alkohol eller andra droger.

Om man vet att man har någon smittsam sjukdom att informera tatueraren/piercaren om, vi har tystadsplikt!

Läkning:
De tar i regel 10-14 dagar för en tatuering att läka helt, om man är fullt frisk från feber och förkylning. Det kan ta några dagar extra för kroppen att sköta förkylning och din tatuering samtidigt.

Hur tar du hand om din tatuering under läknings tiden:

Börja med att tvätta händerna när du kommer hem och skölj området du har tatuerat med kallt vatten, och få bort all vätska som kommit och låt den torka upp. Dagen efter tvättar du händerna och smörjer in med helosan eller vanlig klövervacelin. Det ska vara ett tunt lager, inte bli en tjock hinna över tatueringen. Gör detta morgon och kväll inte mer än det då kan de leda till att de blir irriterat istället. Sommaren bör man vara extra noga med att inte smörja för mycket då de kan leda till att man får finnar under tatueringen som gör väldigt ont.

Bada i pol/bada i sjöar, hav/basta:
Detta är inga problem alls. Det bara att smörja in med vanlig klövervacelin innan man ska göra något av dessa innan. Det blir ett skydd över piercingen/tatueringen.

Pilla sårskorpor bör man låta bli då de kan bli ärrbildning och tatueringen förlorar färgen på området.

Vi har tre månaders garanti på tatueringen som ingår i priset du betalt för ditt motiv ,då du har möjlighet att komma in till studion för att fylla i den färg som tappats under läkningen som är helt vanligt, helt kostnadsfritt.

Vi hoppas att ni blir nöjda med eran piercing/tatuering och tar hand om den. Vid rådfrågor är de bara maila eller ringa. Vi svarar mer än gärna på era frågor. Det finns inga dumma frågor!

Stanley & Julio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>